Klantzone

Avanti doet er alles aan om zijn klanten een kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan te bieden. En dit op een lange-termijn basis.

De basis daarvoor zijn bekwame, gemotiveerde en enthousiaste poetshulpen.

Al van bij de aanwerving ligt de lat vrij hoog: we zoeken medewerkers die voor lange tijd bij ons willen werken, met goede referenties en met goesting om te poetsen. Ze communiceren in het Nederlands, Frans of Engels.
Eénmaal in dienst, volgt elke nieuwe poetshulp een intense, klassikale opleiding van 9 u. Indien nodig, wordt ‘on the floor’ nog meer opleiding voorzien. Hiervoor staan 2 ervaren poetshulp-coaches in.

Daarnaast streven we er voortdurend naar om elke medewerkster goed te omkaderen, te begeleiden en enthousiast te houden. We staan hen bij met raad en daad, coachen indien nodig, pakken samen problemen aan, …

We bieden u als klant een vaste poetshulp. U wordt verwittigd bij ziekte en we doen al het mogelijke om u vervanging te bieden indien u dat wenst. We volgen de dienstverlening zeer strikt op.

Met andere woorden, we gaan voor een dienstverlening die “top” is!

Troeven Avanti:

  • Lange-termijn samenwerking: een vaste poetshulp.
  • Gemotiveerde, betrouwbare en bekwame poetshulpen.
  • Klant wordt verwittigd bij ziekte of indien de poetshulp uitzonderlijk verhinderd is
  • Bij ziekte wordt écht naar vervanging gezocht, zéker indien ze lang duurt
  • We werken kleinschalig: we kénnen onze klanten en onze poetshulpen.
  • De drive van een zelfstandige onderneming met de passie om het goed te doen !

Poetshulp aanvragen

 

U wenst klant te worden ?

Stap 1: Bel of contacteer ons en geef uw wensen door: wekelijks of 2-wekelijks, voorkeurdag, …
U bent uiteraard ook welkom bij ons op kantoor.

Stap 2: We zoeken een poetshulp voor u. Ofwel is er onmiddellijk iemand vrij en contacteren we u, ofwel worden uw gegevens op de wachtlijst bijgehouden tot er een geschikte medewerkster gevonden wordt.

Stap 3: Als er een poetshulp beschikbaar is voor u, bellen we u op om de poetshulp voor te stellen, een startdag af te spreken en u het volledige systeem uit te leggen (hoe u cheques bestelt, hoe papieren en elektronische cheques werken, hoe wij zullen samenwerken, …). Alles wordt nog eens per mail bevestigd.

Griet Van Damme
Griet Van Damme
consulente

 

Julie Claeys
Julie Claeys
consulente

 

Ybe Foselle
Ybe Foselle
consulente