Over ons

Avanti is gestart begin 2010. Sedertdien is het bedrijf razendsnel gegroeid. Momenteel zijn er een 280-tal poetshulpen aan het werk, die samen iets meer dan 2.000 klanten bedienen.

Het bedrijf is hiermee uitgegroeid tot het grootste zelfstandige dienstencheque-bedrijf in de regio en tevens een van de grootste werkgevers uit de streek.

Eind 2016 nam Avanti zijn intrek in een splinternieuw kantoor in Zottegem. Naast kantoorruimtes zijn er ook leslokalen, een praktijkruimte en coachingruimtes.

Om onze klanten én poetshulpen nog beter te kunnen dienen, is Avanti sedert september 2019 ook actief vanuit een kantoor in Merelbeke.

AVANTI ZOTTEGEM is actief in Brakel, Herzele, Horebeke, Lierde, Oudenaarde, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem en Zwalm.

AVANTI MERELBEKE is actief in De Pinte, Gavere, Kruisem, Melle, Merelbeke, Nazareth, Oosterzele, Sint-Martens-Latem, Wetteren en Zwijnaarde.

Zowel gezinnen, alleenstaanden, senioren, hulpbehoevenden, … kunnen beroep doen op de dienstverlening.

Missie

Avanti wil op een lange-termijn basis een kwalitatief hoogstaande dienstverlening aanbieden aan zijn klanten. Hoe dit concreet gebeurt, vindt u hier.

Daarnaast wil het, eveneens op een duurzame manier, de medewerkers een job bieden die voldoening geeft en hen laten werken in aangename arbeidsomstandigheden.
Hoe dit concreet wordt ingevuld, vindt u hier.

Ambitie

Avanti wil de beste ervaring bieden. Zowel aan klanten als aan medewerkers.

Groepsfoto Avanti
Wij staan steeds tot uw dienst.  Van links naar rechts: Griet, Julie, Christine, Johan, Iris en Ybe.